O nas

[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#e0efef"}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"hue":"#1900ff"},{"color":"#c0e8e8"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":100},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit.line","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":700}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"color":"#7dcdcd"}]}]

Lekarna San Simon

Lekarna San Simon je zasebna lekarna,
ki deluje na območju občine Izola že od leta 1994.

Lekarna SAN SIMON d.o.o.

Morova 26d, 6310 Izola
d.št.: SI11021454

Celostna lekarniška storitev

Celostna in kakovostna lekarniška storitev

Koncesionarka in strokovni vodja lekarne je Marjana VIVODA, mag.farm. Že od samega začetka se v lekarni trudimo, da bi našim obiskovalcem nudili celostno in kakovostno lekarniško storitev s poudarkom na strokovnem svetovanju. S tem namenom vam je v lekarni poleg strokovnega osebja, na voljo širok izbor zdravil na recept in brez recepta ter širok izbor sanitetnega materiala, medicinsko-tehničnih pripomočkov, prehranskih dopolnil in kozmetičnih izdelkov priznanih slovenskih in tujih proizvajalcev.

Lastne in tradicionalne farmacevtske recepture

Lastne in tradicionalne farmacevtske recepture

Kljub temu, da v lekarni skrbno sledimo vsem novostim s širšega področja farmacije in medicine, pa nikakor nismo pozabili na korenine našega farmacevtskega poklica. V okviru lekarne deluje tudi lasten priročni galenski laboratorij, ki ga vodi specialist iz oblikovanja zdravil Dušan Vivoda, mag.farm. spec. S pomočjo širokega nabora lastnih in tradicionalnih farmacevtskih receptur, skušamo kar se da prisluhniti potrebam naših strank. Tako se lahko danes pohvalimo z več kot tridesetimi lastnimi izdelki, ki zajemajo različne čajne mešanice, praške, masažna olja in kreme, med katerimi je verjetno najbolj znana protibolečinska krema Antimialgin.

Homeopatija

Homeopatija

Pomembna strokovna dopolnitev farmacije predstavlja tudi homeopatija, ki spremlja klasično farmacijo že več kot dve stoletji. Ker v lekarni dajemo velik poudarek na osebnem pristopu do naših pacientov, smo vam v lekarni vedno na voljo tudi za homeopatski posvet, ki ga vodi dr. Miha VIVODA, mag.farm.

OBVESTILO
O PIŠKOTKIH
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska teh strani soglašate z njihovo uporabo.
OBVESTILO
O PIŠKOTKIH
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska teh strani soglašate z njihovo uporabo.